Over ons

Leverancier van onderdelen voor de betere automerken ;).

Sample banner

1997. De eerste stappen.

Het huidige ACP24.nl heeft haar wortels in Tilburg en is opgericht in 1997. Het bedrijf bestaat dus ruim 20 jaar. In beginjaren richtte ACP24.nl zich op het handel in tweedehandse Mercedes onderdelen. Enkele jaren later begon ACP24.nl ook met het verkopen van gebruikte BMW onderdelen.

2014. Overname.

In 2014 is het bedrijf overgenomen met de doelstelling om de groei van het bedrijf volop door te zetten. Dat zowel in de diepte als in de breedte. Het assortiment van ACP24.nl werd uitgebreid door onder andere ook nieuwe onderdelen tegen zeer scherpe prijs aan te bieden. Dat was een succesformule waardoor ACP24.nl sterk groeide en uitbreidde. Om prijzen laag te kunnen houden werden ook nieuwe voorraadbeheersing systemen gebruikt en werden logistieke processen geautomatiseerd.

2018. Webshop.

Om gebruiksgemak voor klanten nog op een hogere niveau te brengen werd in 2017 begonnen met het maken van de webshop. Op 1 Januari 2018 is de webshop van start gegaan met de doelstelling het bestelproces van onderdelen nog scherper te automatiseren en de kostenbesparingen die daardoor bereikt worden doorberekenen in het voordeel van de klant. Onze grootste doelstelling is dan ook het beste prijs aanbieden aan onze klanten voor het beste product. Wij verkopen dan ook alleen originele of eerste montage onderdelen want wat wij niet zelf op onze auto zouden zetten gaan we ook niet aan u verkopen.

Bedankt voor het bezoeken van onze website!

A. Aharon
CEO