Bestellen en Betalen


Hoe bestel ik iets bij ACP24.NL?

Bestellen doe je in 4 simpele stappen: 1. Kies je product(en); 2. Vul je gegevens; 3. Kies bezorgen of ophalen; 4. Controleer en betaal


Bestelling wijzigen of annuleren.

Foutje bestelling? Geen probleem, zolang de bestelling ons magazijn nog niet verlaten heeft kunnen we deze voor je wijzigen of annuleren. Wel moet je snel zijn, want als wij het opgestuurd hebben dan zullen de verzendkosten in rekening gebracht worden.


Betaling mislukt of geweigerd?

Heb je betaald met iDEAL, maar weet je niet zeker of je bestelling gelukt is of niet? Controleer of er geld is afgeschreven. Als er geen geld is afgeschreven, dan is de betaling niet gelukt en ben je sowieso geen geld kwijt. Je kan je bestelling opnieuw plaatsen.
Is er wel geld afgeschreven, maar heb je nog geen orderbevestiging ontvangen? Dan raden we je aan om even te wachten. Het kan namelijk tot een uur duren voordat wij betalingen binnen krijgen.
Als je na een uur nog geen orderbevestiging van ons hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Met behulp van je transactienummer kunnen we je snel helpen. Deze staat altijd bij de afschrijving vermeld.